luni, 3 decembrie 2012

ACESTE CLIPE FERMECATE


 Aceste clipe fermecate....
....cand Mosul vine si stii ca vei primi ceva - ceva bun -- aproape niciodata nu stii ce, dar sigur te asteapta ceva frumos si bun! Sa fie doar asta? Ba, mai sunt! Mosul acesta te stie bine! Simti ca te stie, ca a fost acolo cu tine tot anul, desi tu ai uitat de el in mai toate zilele. A fost acolo pentru ca stie ce nazdravanii ai facut, pentru ca stie cat de bun ai fost, pentru ca iti aduce ceva ce sigur nu ai...E limpede ca te stie! Sa fie doar asta?
... e ca o magie...tuturor le pasa, mamei peste oboseala si acele " atatea treburi", tatalui, care pentru o secunda priveste pe deasupra "treburilor importante" si cumva toata povestea se transforma intr-o dorinta generala de mai frumos...
  Stii ce? Aceste clipe fermecate...Daca imi doresc acum ceva, imi doresc ca aceste clipe fermecate sa fie cumva tot anul. Ar fi un an plin de clipe fermecate si daca ma uit cu atentie, pare foarte posibil!
 E suficient sa iti amintesti ca poti inchipui un moment deosebit cuiva de langa tine. Doar de drag de lume!
E suficient sa iti amintesti ca privirile copiilor merita sa ramana increzatoare in frumos si ca tu poti sa le dai motive sa creada in faptul ca viata e o aventura frumoasa! E suficient sa iti amintesti sa zambesti! E suficient sa iti amintesti ca prietenii sunt acei oameni catre care poti flutura sentimente luminoase! E suficient sa iti amintesti ca in excursia numita viata, clipele fermecate devin memorabile!
Te invit in jocul acesta, al clipelor fermecate! Observa-le, culege-le, inmulteste-le, daruieste-le! Aceste clipe fermecate...numite viata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu