luni, 16 februarie 2015

LA LUCRU CA ȘI FEL DE A FI

Întotdeauna mi-a plăcut munca mea. Mi-a adus mereu bucuria de a transfigura realitățile, de a metamorfoza, de a traduce închipuiri. Și mai mult, de a căuta cum să oferi experiențe și emoții celor de lângă tine. Am lucrat fără să avem un program de muncă, pentru că lucrul pe care îl facem e să ne exersăm continuu sufletele spre a dărui. E un exercițiu de viață, uneori ca o mângâiere, alteori ca o sfâșiere, dar mereu înălțător.
Și în jocul acesta am alături oameni. Oameni frumoși, care îmi sunt alături în a trăi un vis și cărora le mulțumesc: Gabriel Montescu, Montescu Carmen, Adrian Stavian ( Head Music Production), Irina Aboaice, Andreea Simion, Theodora Mototolea, Catalin Zaharia, Filip Diana Constantina, Paula Toma, Ionut Iurea, Raluca Mares, Banciu Andreea, Besnea Stefan-Antonio. Ei sunt cei care susțin nebunia tuturor proceselor in realizarea reprezentațiilor - procese de constructie, de realizare, de fixare, de evaluare, de reprezentare ( de la idee, scenariu, costume, decoruri, păpuși, partea audio, mânuire, joc, până la ” cum am fi putut face mai bine?”) - toate acestea într-o formă de teatru independent, în care singura formă de bugetare este cea realizată din ceea ce jucăm înaintea voastră.
Toate acestea, pentru că visăm mereu ca fiecare întâlnire cu voi, să fie o experiență emoțională bogată, vie, adevărată. Așa cum cred că ar trebui să fie întreaga viață. Mă înclin înaintea voastră, cu sufletul larg deschis. Mulțumesc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu