vineri, 5 februarie 2010

DE MATURIZARE SI DEMATURIZARE

DACA AM INCEPUT, CONTINUAM! DUMINCA ACEASTA NE ADUNAM ORGANIZATI PENTRU O SEDINTA APRIGA DE DEMATURIZARE! DAM JOS CRAVATA IMAGINARA, UITAM CA AVEM ORGOLII SI O IMAGINE DE PASTRAT SI CINSTIM STAREA DE LIBERTATE!
Pentru mirari, sunati-ma! Pentru idei, sunati-ma! Pentru prieteni, sunati-ma! Pentru necunoscutii curiosi, sunati-ma! Pentru criza de maturitate, sunati-ma. Pentru orice, sunati-ma! Nu de alta, imi place melodia pe care o am pe telefon! :P :)

22 de comentarii:

  1. Ca sfat, te-as ruga pentru cei care poate mai intra din cand in cand sa viziteze blogul,poate doar din curiozitate, sa dati si niste detalii, pt ca, din afara, eu nu am inteles despre ce este vorba in sedinta asa de dematurizare. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim(a) drag(a), noi cei de la SUfletel ne ocupam de petreceri si sarbatori! Prin aceasta prisma vazand lucrurile, este evident ca intalnirea cu tema DE-MATURIZARE este un pretext pentru a petrece! Pentru a renunta la o atitudine crispata, jenanta, la teama de ridicol, pentru a da frau liber gestului si poftei de viata!
    Vom socializa, vom dansa, vom canta, vom juca ceva jocuri de societate, Carmen Montescu prezinta doua minute teatru, Adi Stavian ne acompaniaza la clapa dorintele, ne manifestam liberi, incercand sa ne reconstruim starea de prospetime.
    Cam asta :) Si multumesc ca ai intrebat!
    Sufletel

    RăspundețiȘtergere
  3. "Vom socializa, vom dansa, vom canta, vom juca ceva jocuri de societate" asta era curiozitatea. Ok, va multumesc ca ati fost prompti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonimul de mai sus este un anonim diferit fata de cel de mai susul primului anonim. multumesc pentru intelegere. anonimul asta care posteaza acelasi mesaj, deci, este acelasi anonim cu cel de deasupra lui, insa un anonim diferit fata de cel de deasupra celui de deasupra lui...

    RăspundețiȘtergere
  5. anonimul cu pricina5 februarie 2010 la 10:36

    Anonimul de mai sus este un anonim diferit fata de cel de mai susul primului anonim. multumesc pentru intelegere. anonimul asta care posteaza acelasi mesaj, deci, este acel anonim cu cel de deasupra lui, insa un anonim diferit fata de cel de deasupra celui de deasupra lui...

    (asta este varianta corectata)

    RăspundețiȘtergere
  6. anonimul cu pricina doi5 februarie 2010 la 10:37

    pfoai, ca ma enervez rau. RECORECTEZ CA AM GRESIT IAR!!! Asadar:

    Anonimul de mai sus este un anonim diferit fata de cel de mai susul primului anonim. multumesc pentru intelegere. anonimul asta care posteaza acest mesaj, deci, este acelasi anonim cu cel de deasupra lui, insa un anonim diferit fata de cel de deasupra celui de deasupra lui...

    RăspundețiȘtergere
  7. asa zici..inteleg..pfoai..cat de limpede imi este :))

    RăspundețiȘtergere
  8. pot sa ma anonimez si eu, ca-mi place de cum tratati criza de anonimi,poooot?

    RăspundețiȘtergere
  9. Alt aNoNiM ....hm ...looks like DIDI !!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  11. Prieteni anonimi, anonimati-va si animati-va cat vreti, e o tara care garanteaza anonimatul..greu e sa iesi din el :) singura cerinta in acest spatiu e sa pastram un anonimat prietenos. Multumesc :)

    RăspundețiȘtergere
  12. Fericiti sunt cei ce inteleg ARTA.....
    felicitari celor care o produc !

    RăspundețiȘtergere
  13. o fi o tara care garanteaza anonimatul, si e adevarat, e greu sa iesi din el (din anonimat), dar uneori, crede-ma (si stiu ca ma crezi) e mai bine si mai sanatos sa nu iesi din el (din anonimat). asa zic.

    + ca si viata asta anonima isi are avantajele ei.

    RăspundețiȘtergere
  14. Alt anonim nu este DIDI...

    RăspundețiȘtergere
  15. Subiectul asta cu anonimatul, devine tocmai potrivit pt un stand-up comedy! Ma gandesc ca si Spiderman, Batman..mai stiu eu ce eroi au savurat anonimatul si au lasat personajele eroi sa ajunga celebre. Acu' nu zic sa ne aruncam care cu capul inainte sa ne dam zburatori binefacatori anonimi, dar ar fi bine, ca de sub umbrela asta a "celui care nu poate fi identificat" sa scoatem la iveala bunavointa, altruism, iubire! Poate suna a vorba multa pentru unii, eu in aceste valori cred si mi le asum si ma straduiesc sa le cultiv.
    Ce ziceti de o duminica cu o petrecere sub anonimat, cu masti si costume? :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Ar fi geniala o petrecere sub anonimat, cu masti, costume, cutite, sabii, pistoale, si tot tacamul de artilerie cuvenit. Dar ma tem ca unii dintre noi nu vor putea sa isi ascunda identitatea, asa cum se cuvine unui super erou.

    RăspundețiȘtergere
  17. acelasi aNoNiM ...ar fi f frumos...

    RăspundețiȘtergere
  18. ar,dupa cum zici...ma gandesc..caut ...ce crezi, ca e usor de gasit?! keep in touch, ca deja e de facut conferinta anonimatului si a super eroului! Eu sunt cam impotriva super-eroului..pe de alta parte mi-ar fi greu sa imi ascund identitatea..e greu sa nu depistezi cine e bila costumata in..orice :P ..mai sunt si gazda! Intalnirea ar trebui sa fie interesanta pentru mai multi, nu doar pentru mine - antianonima si ..cati anonimi? Uh..ce nebunie cu anonimarea asta, mai!..Anonim-as si n-am cui, anonim-as blogului! Tu ori esti nepotul lui Caragiale, ori al lui Birlic... Hai, argumente pro si contra in cazul " party D'ale carnavalului"

    RăspundețiȘtergere
  19. o fi mai bine zis anonima-m-as..cred ca da..scuze cu anonim-as de mai sus..chestie de viteza :)

    RăspundețiȘtergere