miercuri, 17 februarie 2010

petreceri pentru copii










Am adaugat aici cateva imagini cu personaje Sufletel, pentru mamici si copii mici! In fotografii ii veti depista cu usurinta cred, atat pe Motanul Incaltat, cat si pe Pinochio, Zmeul Zmeilor, Iepurasii, printesa, Ileana Cosanzeana, Scufita Rosie, Craiasa Zapezii.
LIsta cu personajele in care pot aparea animatorii arata cam asa:
Alba ca Zapada
Cenusareasa
Belle
Frumoasa Adormita
Ariel
Ileana Cosanzeana
Jasmine
Scufita Rosie
Zana Florilor
Zana Fluturas
Craiasa Zapezilor

Fat Frumos
Alladin
Zmeul Zmeilor
Cavaler
Capitanul Piratilor
Peter Pan
Motanul Incaltat
Pinochio
Soldat
Vampiri
Vrajitoare
Iepurasi
Cowboy
Zorro
Mos Craciun, Mos Nicolae
Spiridusi
MC, DJ
Marinar

Tot nu e completa, pentru ca am cei mai inventivi colegi si deseori se costumeaza in printese, animatori trazniti sau eroi necunoscuti pana acum.
As sublinia insa, ca daca nu va puteti decide intre acestea, aveti incredere in noi! Ne straduim sa alegem cea mai buna solutie intotdeauna si ne dorim tot atat cat va doriti si dumneavoastra sa aveti cea mai grozava petrecere!
Alte imagini gasiti aici:

http://picasaweb.google.com/jocjoacajucarii/PrinteseSufletel#

http://picasaweb.google.com/jocjoacajucarii/InFiecareZiESarbatoare?authkey=Gv1sRgCM3Pv9m5mpDXVw#

...Ma rog, tot cu copy paste le puteti vedea..nu resusesc sa le asez altfel :)..sunt atehnica ...
Cam asta in linii mari cu personajele pentru petrecerile copiilor, in detaliu e aproape imposibil de descris, exista o infinitate de intamplari, asa cum exista o infinitate de suflete de copii.
Imbratisari pentru toti parintii dornici de extraordinar! Din partea noastra, a celor care se straduiesc sa il creeze ;)

3 comentarii:

  1. buna ziua! am facut poze in carrefour si mi s-a spus ca pot lua pozele de pe acest blog dar nu le gasesc..probabil nu au fost postate si le vreau neaparat! va rog! multumesc si faceti o treaba buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. o mie de scuze, daca nu sunt suficiente mai adaug, pozele vor fi descarcate imediat dupa 22 februarie..chestie de timp liber..multumesc pentru intelegere!

    RăspundețiȘtergere
  3. daca nu se pot posta pe blog, va dau o adresa de mail pe care sa mi le trimiteti...le vreau neaparat! le asteptam cu sufletul la gura! este o poza cu doua cupluri! va multumesc!

    RăspundețiȘtergere