vineri, 13 februarie 2009

TEATRU DE PAPUSI IN CITY PARK MALL CONSTANTA























Vineri seara, in fiecare saptamana avem intalnire in City Park Mall cu teatrul de papusi! Toti copiii care ne stiu vin de asta vara, cu o frecventa care ne onoreaza.


Vinerea aceasta a fost "Poveste pentru toti". Un spectacol interactiv, in care vorbim despre prietenie. Copiii s-au amuzat din primul moment si au fost alaturi de eroii povestii, ajutand rand pe rand pe Mosul si Baba acestuia si pe Fiica - Florilor, fara teama de a se masura cu insusi Vantul. Au aplaudat, au comentat, au trecut prin probe de curaj si de inteligenta, au facut echipa si au demonstrat ca pot fi prieteni adevarati!


Vinerea viitoare, sunt asteptati toti la "CENUSAREASA"!


Dupa spectacol, distractia nu s-a oprit ci a continuat cu muzica, dans si consursuri, toata atmosfera fiind insufletita cu mare pofta de Didi si Jojo.

Si in tot acest timp, prietenii nostri Magicianul si clovnuca Alinuca, ajutata si de Miki au modelat baloane si au pictat chipurile copiilor !
A! Sa nu uit! Maine dimineata Miki participa la un concurs de drama si monolog, in limba engleza! Cu mare mandrie tinem pumnii stransi ;) Suntem alaturi de tine :D

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu